Tag: The coffee book tag!

the coffee book tag

Tags zijn altijd leuk om in te vullen. Leuke vragenlijsten en jullie kunnen me beter leren kennen. Daarom komt er elke vrijdag een leuke tag online en omdat ik een echte koffiedrinker ben, leek deze tag me wel leuk om te doen! Ik weet niet wie hem ontworpen heeft, maar in ieder geval bedankt voor deze leuke tag!

 

miss-peregrines-home-for-peculiar-children1

1. Zwarte koffie: noem een serie die moeilijk is om in te komen, maar die een hardcore fanbasis heeft.

Om eerlijk te zijn? Miss Peregrine’s home for peculiar Children van Ransom Riggs. Deze serie wordt overal zo positief over gepraat, maar ik kon maar moeilijk door het boek heenkomen, waardoor ik nu wat tegen de andere twee delen op zie. Het boek ziet er zo mooi en veelbelovend uit, maar het ligt me denk ik niet. De inhoud van het boek was voor mij een enorme tegenvaller.

 

2. Pepermunt mocha: noem een boek die populairder is tijdens de winter of tijdens de feestdagen!

Tijdens de winter schijnt het traditie te zijn om alle Harry Potter boeken opnieuw te lezen. Deze, samen met de films geven mij ook een echt kerstgevoel!

3. Warme chocolademelk: wat is je favoriete kinderboek?

De reis begint

 

Mijn favoriete boeken waren van Het huis Anubis en De Opzoek naar dolfijnen serie. Hier was ik echt een hardcore/diehard fan van!

4. Dubbele espresso: noem een boek dat je op het puntje van je stoel hield, van begin tot eind.

Caraval van Stephanie Garber. Met stipt op nummer één, zonder te twijfelen. Dit boek was zo mooi, dat ik het in een paar uur tijd uit las. Mocht je mijn recensie hierover willen lezen, dan kun je op deze link klikken.

5. Starbucks: noem een boek dat je óveral ziet. 

Anna-de-french-kiss

Ik zie op dit moment veel populaire boeken in bookland voorbijkomen. Vele series en boeken heb ik inmiddels ook al in huis, maar welke ik ook wil hebben is Anna & the french kiss van Stephanie Perkins. Dit lijkt me een super leuk boek! De recensies zijn in ieder geval veelbelovend!

6. Oeps! Per ongeluk decaf: noem een boek waarvan je meer had verwacht.

The Hobbit van J.R.R Tolkien. Dit boek was voor mij een DNF. (Dit not finish) De schrijfstijl lag me niet, de liederen waren me te veel en saai. (Het leek net alsof ik in een musical beland was)  en ik kijk er gewoon tegenop om The lord of the rings te lezen. Misschien is dit gewoon een serie die me niet ligt? Ik vond het zelf gewoon echt oprecht jammer. Maar ik kon het boek werkelijk waar niet uitstaan.

7. De perfecte blend: noem een boek of serie die zowel bitter en zoet als absoluut bevredigend was.

Hex! Van Thomas Oldeheuvelt! Dit boek had leuke en minder leuke momenten en het einde was zo heftig! Ik weet nog dat ik gewoon een uur na het einde nog half in schok was, wat me zelden overkomt.

Gaan jullie deze tag ook invullen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s