TBR en Wrap up.


Hi! Vandaag laat ik je zien welke boeken ik in maart heb gelezen én welke boeken ik in April wil gaan lezen! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Maart was voor mij een goede leesmaand! Ik heb maar liefst 9 (!) boeken gelezen, waar ik best wel trots op ben! Er zat deze maand maar één tegenvaller tussen en voor de rest heb ik er een aantal nieuwe favorieten bij! De linkjes verwijzen je door naar mijn recensie!

– 5 maart las ik Kafka op het strand uit, van Haruki Murakami. Dit boek bleef nog zeker wel een week door mijn hoofd spoken. Heel bijzonder! (Vier sterren)
– 9 maart las ik Contract, van Lars Kepler. Ook een goede thriller! (Vier sterren)
– 11 maart stopte ik met het lezen in De Hobbit, van J.R.R. Tolkien. Wat een vreselijk boek! Dit was mijn allereerste DNF (2 sterren)
– 12 maart las ik in één dag Het zwarte hart van Stephanie Garber uit. Dit boek heeft me zelf nu, in begin april nog in mijn greep. Dit is echt mijn favoriet der favorieten, denk ik! (5 sterren)
– 15 maart begon ik aan The White Rabbit Chronicles van Gena Showalter. Dit was het eerste deel; Alice in Zombieland. Deze trilogie bracht me een gemixt gevoel. (5 sterren)
– 22 maart las ik Door de Zombiespiegel uit. Het tweede deel van The white rabbit Chronicles. Dit boek vond ik iets minder, maar alsnog heel leuk! (4 sterren)
– 27 maart las ik De Hartenkoningin. Het laatste boek, vond ik wel oké. Een goed boek, niet meer, niet minder. (3 sterren)
– 30 maart had ik Cinder uit, van Marrissa Meyer.Dit is het eerste deel van The lunar chronicles, waar gister een recensie van online is gekomen. Inmiddels heb ik Cress ook uit en alle heilige sterren; Waarom moeten we nog een maand wachten?! (5 sterren)
– 31 maart, las ik in een vrije dag Scarlet uit. Ik vloog erdoorheen en kon het boek niet loslaten. Wat een geweldige personages en een een goede verhaallijn! (5 sterren)

Voor april heb ik acht boeken in de planning. Ik hoop dat ik ze alle acht kan lezen en dat ze net zo goed zijn als de boeken die ik in maart las!

1. Harteloos, van Marissa Meyer.
2. Achter gesloten deuren van B.A. Paris.
3. Getuige van Lars Kepler.
4. Slaap van Lars Kepler.
5. Jager van Lars Kepler.
6. Sneeuw als as van Sara Raasch.
7. Eerste leven van Gena Showalter.
8. De Selectie van Kiera Cass.

Naar welke boeken kijk jij uit om in April te gaan lezen? En waar wil je graag een recensie van zien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s