Hoe gaat het met mijn leesdoelen?

Hi! Ja ik leef nog! Ik was een tijdje afwezig in verband met persoonlijke familie omstandigheden, maar nu ben ik er een-soort van- weer! Ik heb nog niet echt de behoefte om weer recensies te schrijven, maar omdat ik toch wat van me wil laten horen, laat ik vandaag zien welke boeken ik wel of juist nog niet heb gelezen!

Ik heb me vooral gefocust  op de series, omdat ik daar veel zin in had. Voor degenen die nog niet weten welke series ik graag wilde lezen, hier zijn ze nogmaals:

Deze series wil ik graag aflezen:

 1. Touching Juliette (Tahereh Mafi): Versplinter me en Vertrouw me.
 2. The Maze runner (James Dashner): Files en De moordopdracht.
 3. Harry Potter (J.K. Rowling): Deel 3 tot en met 7.
 4. Gone (Michael Grant): Deel 3 tot en met 6.
 5. Matched trilogie (Ally Condie): Reached en Crossed.
 6. The chemical garden trilogie (Lauren DeStefano): Verbreken.
 7. Divergent (Veronica Roth): Four.
 8. Joonna Linna (Lars Kepler): Contract, Getuige en Slaap.

Complete series die ik graag wil lezen:

 1. The lord of the rings. (J.R.R. Tolkien)
 2. Percy Jackson. (Rick Riordan)
 3. The Lunar Chronickles. (Marissa Meyer)
 4. Snow Like Ashes.(Sara Raasch)
 5. The Illuminae Files. (Amie Kaufman)
 6. The Chronicles of Narnia. (C.S. Lewis)
 7. The Wrath & the Dawn. (Renee Ahdieh)
 8. White Rabbit Chronicles (Gena Showalter)
 9. Bridget Jones (Helen Fielding)
 10. The Selection (Kiera Cass)

Ik heb de Touching Juliette (Tahereh Mafi) serie helemaal opnieuw gelezen, maar ik moet zeggen dat ik de boeken lang niet zo goed vond als in het begin. Ik weet niet waarom. Toch gaf ik de boeken een 3,5 – 4 sterren.
Ook heb ik de The chemical garden trilogie (Lauren DeStefano) helemaal herlezen en deze vond ik even goed! Deze serie kreeg van mijn 4 of 5 sterren.
Van de Joonna Linna (Lars Kepler)serie wilde ik ook weer drie boeken lezen, maar ik las hier ook weer alle boeken, waarvan ik ze stuk voor stuk goede thrillers vond! Jager vond ik iets minder? Ik weet niet, maar Slaap en Stalker blijven mijn favoriete boeken. Ja, deze serie raad ik je zeker aan als je van thrillers houdt!

Ik ben aan de The lord of the rings (J.R.R. Tolkien) begonnen, maar halverwege The hobbit haakte ik af. Dit was mijn eerste DNF ooit. Man man man. Een wereld waarvan je u tegen kan zeggen, maar de kinderachtige schrijfstijl stoorde me enorm. Oh- en al die liedjes! Net of zat ik in een musical. Nee, ik denk niet dat deze serie iets voor mij is, tenzij iemand me kan verzekeren dat de andere drie boeken wel goed zijn.
Van de The Lunar Chronickles (Marissa Meyer) heb ik Cinder, Scarlet en Cress gelezen en alle boeken geef ik 5 sterren. Wat een goede boeken! Eind deze maand komt er weer een boek uit, dus die ga ik zeker kopen!
Op dit moment lees ik Snow Like Ashes(Sara Raasch), wat ik tot nu toe wel een oké boek vind. Ik denk dat ik het 3-4 sterren ga geven.
The White Rabbit Chronicles (Gena Showalter) heb ik ook gelezen! Een goede boekenreeks, maar voor mij had dit ook in twee boeken gekund. De serie ging van 5 sterren, naar vier sterren, naar 3 sterren. Ja, het laatste boek was een beetje een tegenvaller. Helaas!
Van The Selection (Kiera Cass) heb ik de eerste drie delen in anderhalve dag uitgelezen. Aan de ene kant wilde ik de serie 2-3 sterren geven, maar aan de andere kant 4-5 sterren. De serie las vlot weg, maar was erg voorspelbaar. Dit is echt zo’n serie dat je snel tussendoor kan lezen. Lekker Cheesy, luchtig en romantisch!

Verder moet ik bekennen dat ik bijna geen boeken uit mijn boekenlijst heb gelezen. Ik heb wel een aantal in huis gehaald, dus hopelijk lees ik ze binnenkort! Hoe gaat het met jullie leeslijstje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s